• My First Blog Post

    November 3, 2019 by

    Be yourself; Everyone else is already taken. — Oscar Wilde. This is the first post on my new blog. I’m just getting this new blog going, so stay tuned for more. Subscribe below to get notified when I post new updates.

  • Rezistenca ndaj Antibiotikëve.

    November 4, 2019 by

    Sot situata në botë dhe në vendin tonë në lidhje me keqpërdorimin e antibiotikëve është alarmante, molekulat e reja nuk po zbulohen më ndërkohë që ka mbipërdorim dhe keqpërdorim të antibiotikeve. E gjithë kjo ka sjellë rezistencë të shtuar të baktereve dhe mikroorganizmave të tjerë ndaj antibiotikëve. Ajo që ne këshillojmë është që të reduktohet… Read more

View all posts

Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

levinja333@hotmail.com